“Nadat we de verwoestende aardbeving in Turkije zagen, voelden we als Stichting Katre de dringende noodzaak om te helpen. Met dank aan de gulle donaties van onze supporters, hebben we directe hulp kunnen verlenen aan de getroffen mensen in het rampgebied.

Onze toewijding aan het verlichten van het leed van degenen die het zwaarst zijn getroffen, dreef ons om voedsel, water, onderdak, medische zorg en andere essentiële voorzieningen te bieden. We zijn trots om te kunnen zeggen dat we hebben bijgedragen aan het verschil maken in het leven van de gemeenschappen die getroffen zijn door deze tragedie.

Onze inspanningen illustreren de kracht van solidariteit en gemeenschapszin. Samenwerking over de hele wereld kan de lasten in tijden van crisis verlichten en wederzijdse steun bevorderen. We geloven sterk in de positieve impact die vrijgevigheid kan hebben op het herstel en de wederopbouw van gemeenschappen op de lange termijn.

Als Stichting Katre zijn we dankbaar voor de steun van onze donateurs en de gelegenheid om een verschil te maken in het leven van mensen in nood. We blijven toegewijd aan het bieden van hulp en hoop, zelfs in de nasleep van rampen, en we danken iedereen die ons heeft geholpen bij deze belangrijke missie.”